ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ξεχνάει ο Σερφά μιλώντας στο {TS}: «Η καρδιά μου είναι ακόμη πράσινη – Από την πρώτη μέρα κατάλαβα για ΑΠΟΕΛ…»

Δεν ξεχνάει ο Σερφά μιλώντας στο {TS}: «Η καρδιά μου είναι ακόμη πράσινη – Από την πρώτη μέρα κατάλαβα για ΑΠΟΕΛ…»

Ο Σοφιάν Σερφά έφυγε από την Ομόνοια το 2014 όμως μέχρι και σήμερα δηλώνει πως η καρδιά του είναι πράσινη. Τι δήλωσε στο ThemaSports για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ!

Ήρθε το 2011 στο νησί μας για λογαριασμό της Ομόνοιας, πανηγύρισε το Κύπελλο από την πρώτη του χρονιά όμως η καριέρα του στο τριφύλλι τελείωσε κάπως άδοξα (είχε και έναν ενδιάμεσο δανεισμό στον Πανθρακικό). Ο 35χρονος Γαλλοαλγερινός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ακόμη στην Κύπρο καθώς ανήκει στον Ακρίτα Χλώρακας και όπως είναι φυσιολογικό παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην Ομόνοια και γενικότερα το κυπριακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τι μας είπε:

«Είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι με διαφορά στην Κύπρο. Αυτή την φορά πιστεύω πως θα είναι ακόμη πιο μεγάλο καθώς πιστεύω ότι η Ομόνοια πάει καλύτερα από άλλες χρονιές. Οπότε υπάρχουν και μεγαλύτερες προσδοκίες.

Οι αναμνήσεις του από τα αιώνια ντέρμπι: «Εγώ έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από αυτά τα ματς, τα ντέρμπι ήταν τεράστιας σημασίας πάντοτε. Και οι δύο ομάδες είχαν πάντα μεγάλους παίκτες και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό».

Στη συνέχεια θυμήθηκε και το πρώτο του ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα της Ομόνοιας ήταν ένα παιχνίδι Σούπερ Καπ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και είχα μείνει έκπληκτος με την ατμόσφαιρα. Από την πρώτη μέρα που υπέγραψα κατάλαβα πόσο μεγάλο ήταν το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ. Έφυγα μετά από χρόνια από την Ομόνοια όπως όπως όλοι ξέρουν η καρδιά μου είναι ακόμη πράσινη. Εύχομαι ειλικρινά αυτή να είναι η χρονιά της Ομόνοιας και να νικήσει την Δευτέρα».

Διαβάστε επίσης: 

Βάντερ στο {ThemaSports} για το αιώνιο: «Ξεχωριστό για μένα που δεν έχασα ποτέ κόντρα στην Ομόνοια» –

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top